Jämför lån

Sverigekredit.se är en hemsida för dig som vill låna pengar. Den gör det mycket enkelt för dig att hitta det lån som passar just din ekonomiska situation bäst. Tanken är att kunna erbjuda låntagare seriös och opartisk information till den som vill låna pengar snabbt eller billigt. Sajten uppdateras kontinuerligt för att alltid kunna ge dig korrekt information.

Vilka tjänster erbjuder Sverigekredit.se?

Sverigekredit.se erbjuder en rad av olika lån. Sms-lån för dig som vill låna pengar snabbt, privatlån för dig som vill låna pengar billigt till konsumtion, bolån för dig som ska köpa en bostad och billån för dig som vill köpa en bil. Det är en låneförmedlare som erbjuder de flesta lånen men de har också med några banker i sortimentet.

Sajten erbjuder också mycket läsvärd information om ekonomi i allmänhet. Du kan lära dig hur du gör upp en budget, vad skuldsanering innebär, om kreditupplysningar och om konsumentkreditlagen.

Hitta det bästa kreditkortet

Sverigekredit.se hjälper dig också att hitta det kreditkortet som erbjuder de bästa villkoren. Ett kreditkort är en typ av betalkort men har mycket större flexibilitet. Du får en faktura i slutet av varje månad på dina köp och du kan själv bestämma hur du ska betala in pengarna. Du kan antingen betala hela summan på en gång eller dela upp summan i mindre delbetalningar. Om du väljer delbetalningar betalar du alltid ränta på det resterande beloppet. Det finns alltid en övre kreditgräns så att du inte gör av med mer pengar än du kan betala tillbaka. VISA och MasterCard är exempel på vanliga kreditkort men på Sverigekredit.se kan du enkelt jämföra andra kort och se vilket som passar dig bäst.

Varför använda en jämförelsesajt?

På senare år har det blivit väldigt populärt att använda jämförelsesajter när man ska låna pengar. Du slipper själv ta kontakt med en massa olika långivare och sparar på så sätt en massa tid. Du får enkel information om företag som lånar ut pengar trots betalningsanmärkning. Ansökningsprocessen sker alltid online och du kan använda vilken enhet du vill, sajterna fungerar både på dator, telefon och läsplatta. Du kan låna små summor som femhundra kronor upp till flera tusen kronor. Du garanteras alltid en diskret lånehantering och fakturor skickas via epost.

Det är tryggt och enkelt att använda Sverigekredit.se och ofta du får dina pengar samma dag, även på lördagar och söndagar, till de bästa villkoren. Skulle något problem uppstå kan du alltid kontakta kundsupporten som alltid svara samma dag.