Guide till att beställa catering i Stockholm för den ovane

Guide till att beställa catering i Stockholm för den ovane

Att hitta den rätta leverantören av catering i Stockholm kan vara en svår uppgift. Med så många olika faktorer att ta i beaktning kan det vara överväldigande att försöka fatta ett beslut. Några exempel på sådana faktorer är utbud, pris och rykte i branschen. Vi har dock gjort vårt bästa för att sammanställa en kort och koncis guide till hur du kan gå tillväga.

Vår guide till att beställa catering i Stockholm för den ovane

Vi har valt att presentera vår guide till att beställa catering i Stockholm som en punktlista. Detta för att du enklast möjligt ska kunna ta till dig av de olika råden. Dessa är de punkter som vi anser är viktigast när du ska göra din beställning:

  1. Specificera ditt behov. Innan du börjar leta efter en cateringfirma i huvudstaden bör du ta dig tid att specificera behovet. Tänk vilken typ av event som ska anordnas, antalet gäster och övriga faktorer.
  2. Gör efterforskningar. När du har specificerat behovet kan du börja göra egna efterforskningar. Be vänner, familjemedlemmar, kollegor och andra om tips på bra cateringfirmor i huvudstaden. Gör även sökningar på nätet för att se vilka leverantörer som kan vara intressanta för dig.
  3. Provsmakning. Ska du anordna ett större evenemang? Då kanske du kan göra en provsmakning för att se vilken nivå de olika leverantörerna håller när det kommer till det kulinariska.
  4. Kolla igenom menyerna. Innan du går vidare med att beställa catering i Stockholm av en specifik leverantör bör du även kolla igenom de olika menyerna. Dessutom är det viktigt att kolla vad som gäller när det kommer till anpassning av rätter utifrån eventuella allergier och liknande.
  5. Jämför offerter och tjänster. Ta även in offerter från flera olika leverantörer så att du kan jämföra deras tjänster och priser. Försäkra dig om att du förstår vad som ingår i priset och vad som kan tänkas tillkomma.
  6. Boka leverantör och skriv avtal. I detta sista steg är det dags att boka upp en leverantör till ditt evenemang samt att skriva avtal med denne. När detta är gjort är allt klappat och klart!