Advisor PPM – Hjälp med ditt pensionssparande

Tycker du att det känns svårt och osäkert att välja fonder för ditt pensionssparande? Du ta hjälp av Advisor PPM för att slippa lägga tid på ditt fondval.

Den del av din pension som är en premiepension ska du själv välja hur du vill placera. Men det kan vara svårt att veta var man ska placera pengarna. Därför finns tjänster som Advisor PPM som hjälper sig att placera din pension. I denna artikel förklarar vi vad Advisor PPM är och hur du kan använda deras tjänst för pensionssparande. 

Advisor

Advisor är ett fondbolag som bildades 1997, och de har sedan det året fokuserat sin verksamhet på kapitalförvaltning. Motivationen för att starta PPM-verksamheten var det behov av professionell pensionsförvaltnings om uppstod på premiepensionssystemet infördes. PPM har alltså varit Advisors huvudfokus. 

Advisor PPM

För att hjälpa dig välja fonder för ditt pensionssparande finns Advisor PPM. Syftet är att bevaka och analysera de 800 olika fonder som finns att välja mellan för att veta vilken fond du bör placera dina pengar i. Utifrån dessa analyser väljer Advisor PPM de fonder som har störst chans att öka i värde, och på så vis får du mest möjligt ut av ditt pensionssparande. En del av pengarna placeras även i Advisor PPMs egna fond Advisor Världen.

Hur du använder Advisor PPM

Det är enkelt att använda Advisor PPM. Det enda du behöver göra är att registrera dig på hemsidan. Välj om du vill använda tjänsten under ett år, för

750 kronor, under två år för 1250 eller under tre år för 1750 kronor. Det blir alltså billigare ju fler år du använder tjänsten. Om du skulle ändra dig har du ångerrätt i upp till 30 dagar.

Lönar det sig?

Du kanske frågar dig om det lönar sig att betala för att få hjälp att placera din premiepension. När du tar hjälp av Advisor PPM innebär det att du slipper lägga värdefull tid och energi på att fundera på var du ska investera dina pensionspengar. Men förutom det har Advisors egen fond, där du sparar en del av dina pengar, en årlig avkastning på omkring tio procent för de sparare som varit med sedan Advisor PPM startade.

Vi hoppas att du efter att ha läst denna text inte tvekar att ta hjälp av Advisor PPM för ett enklare pensionssparande och för att försäkra sig om att din premiepension placeras i fonder som ger största möjliga avkastning.