Profilreklam är en effektiv marknadsföring

Profilreklam är en effektiv marknadsföring

Fler och fler företag får upp ögonen för hur effektiv profilreklam faktiskt är. Har du inte redan hört talas om profilreklam så kan vi i alla fall garantera att du har profilreklam hemma hos dig. Kanske har du en penna med reklamtryck på, en t-shirt, keps, mugg eller ett paraply? Det finns en uppsjö av olika produkter och på senare tid har det blivit mycket populärt med vattenflaskor som profilreklam. Det är en produkt som alla människor någon gång använder, antingen på fritiden eller på jobbet och därför är det en produkt som många företag väljer att använda i sin profilreklam. 

Vattenflaskor som profilreklam 

Att göra en egen sportflaska eller vattenflaska med tryck för att ge bort till kunder och anställda är en utmärkt idé. Det är en billig profilreklam med lång levnadstid. Det finns vattenflaskor i många olika modeller och färger. Du kan också kontakta en grafiker och be dem göra en egen design som bara kommer att användas av just ert företag. Arbetsplatsen kommer att bli mycket trevligare om alla får tillgång till vattenflaskor med eget tryck. Ni kan också dela ut er profilreklam till kunder på mässor. Vattenflaskor är hållbara och kan användas många gånger och varje gång kommer ert budskap att spridas till ännu fler människor. 

Profilreklam stärker företagens varumärke 

När ni som företag använder profilreklam så kommer ni att göra alla mottagare glada, alla blir glada för en present, särskilt om det är något som man kan använda i vardagen och få nytta av! Samtidigt kommer ni sprida ert budskap eller logotyp dagligen eftersom vattenflaskor är en produkt som används varje dag av de flesta människorna. Vattenflaskor är dessutom ett miljövänligt alternativ eftersom de kommer att användas flera gånger. Som företag gör ni en god gärning för miljön när ni väljer vattenflaskor som profilreklam. 

Stort utbud av profilreklam 

Det finns otroligt många olika produkter som man kan använda i sin profilreklam, inte bara vattenflaskor. Några andra populära produkter är is-skrapor och nyckelband. De flesta företag som tillverkar profilreklam har en webbkatalog där du hittar hela sortimentet av deras profilreklam. Det finns profilreklam i många olika prisklasser, men ofta så används profilreklam på relativt billiga produkter, tanken är ju att beställa en stor upplaga och föra ur sitt budskap till så många personer som möjligt. Dyrare produkter inom till exempel elektronik blir helt enkelt för dyra att använda för de flesta företag.