Varför välja Vagabond skor

Varför välja Vagabond skor

Vagabond är utan tvekan ett av de mest kända varumärkena från Sverige när det kommer till skor. Företaget grundades redan under 70-talet och till en början var det endast herrskor man tillverkade. Idag kan du hitta snygga och bekväma skor för både kvinnor och män. Många gillar att kunna shoppa skor från svenska varumärken. Vagabond skor designas alltid i företagets studio i Varberg i södra Sverige. I studion arbetar man med att ta fram unik design och man är aldrig rädd för att testa även de mer galna idéerna. Efter en lång tids utveckling där man fokuserar på såväl design som komfort och hållbarhet kan skon börja tillverkas.

Förutom att Vagabond har sina egna butiker kan du ofta hitta Vagabond skor i skoaffärer som samlar många olika varumärken. Något som kännetecknar skorna är att de är otroligt fotriktiga och bekväma. Många älskar Vagabond för sin mjuka och följsamma sula men även för materialvalen. Du kan hitta flertalet snygga och trendriktiga skor i äkta läder, både för kvinnor och män.

Sätt ihop en outfit

Förutom att du kan hitta sköna och snygga Vagabond skor kan du även komplettera din outfit med underbara accessoarer från Vagabond. Företaget tillverkar nämligen snygga väskor, skärp, handskar och andra accessoarer som passar perfekt till din outfit, oavsett tillfälle.

För dig som gillar en klassisk och elegant stil kommer du hitta mängder av bra alternativ från Vagabond. På deras hemsida kan du shoppa såväl sofistikerade loafers och oxford skor men även moderna och sportiga sneakers. Vagabond skor följer de rådande trenderna men utan att tumma på sin egen unika design. Du hittar alltid samma höga kvalitet oavsett om du köper nya sneakers eller ett par rejäla vinterkängor.

Idag är Vagabond skor inte bara populära här i Sverige, utan går att shoppa över hela Europa. Det är något speciellt med de här skorna eftersom de håller hög kvalitet och ofta är tillverkade av just läder och skinn. Trots moderna och streetinspirerade skomodeller andas Vagabond skor ändå alltid någon slags sofistikation. Kolla in Vagabonds hemsida och hitta dina nya favoritskor för vår, sommar, höst eller vinter redan idag. Eller varför inte besöka en av deras fysiska butiker?