Köpa smörgåstårta

Dags för fest? Många anser att den perfekta maten för högtider är smörgåstårta. Det är något som de allra flesta kan uppskatta, och som dessutom kan se lite festligt ut, förutsatt att garneringen görs på ett fint sätt. Idag går det att beställa smörgåstårta direkt i mobilen. Åtminstone om du bor i någon av de städer som appen täcker. Faktum är att det inte tar mer än några minuter att göra det, och du kan beställa hem smörgåstårtan till dörren mot en extra kostnad.

Begränsat utbud

Även om du bor i någon av de städer som tjänsten täcker, så kanske du inte hittar ditt närmsta konditori där. Det är givetvis inte alla som är anslutna – men nämnas bör visserligen att ett antal större kedjor finns att beställa av här. Det faktum att inte alla aktörer är anslutna till tjänsten gör dock att du inte har möjlighet att prisjämföra ordentligt. Visserligen får du en mindre prisjämförelse, men det är som sagt inte alla. Å andra sidan finns det inget enkelt sätt att jämföra priser på när det gäller just smörgåstårtor, så alternativet hade varit att ringa runt och be om en prisuppgift. Det här kan bli ganska omständligt, med andra ord. Ett alternativ skulle kunna vara att du tittar på priserna hos de aktörer som finns i appen, för att sedan ringa runt till större matbutiker och andra bagerier. Det må låta som en process – men ska beställa ett större parti smörgåstårtor kan det löna sig att lägga ned 20 minuter på att kolla upp detta ordentligt.

Men som sagt, det blir inte nödvändigtvis billigast om man beställer genom appen, även om det givetvis kan bli det. Om den billigaste aktören är ansluten till appen kommer det just också att bli billigast för dig. En fördel med tjänsten är just det, att du inte betalar något extra för den. Istället får vi anta att tjänsten tar betalt av bagarna för kunderna de förmedlar.

Smörgåstårtor

Den som är noga med att erbjuda det bästa till gäster, kan höra av sig till de med spetskunskap inom just mingelmat och smörgåstårtor. Det finns åtskilligt att diskutera och en rad idéer som kan komma i dialog med experter! Här finns allt om smörgåstårtor och råvaror.